Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Supa De Linte Rosie

Supa De Linte Rosie. In plus este buna si pentru persoanele care tin post, dar si pentru cei mici. Supa de linte rosie si cea de ardei copti sunt supele preferate ale familiei noastre. Pe linga gustul si textura incredibila, supa de linte abunda in fibre, fosfor, magneziu si proteine vegetale. Preparare supa de linte rosie: Am poftit la ea de vreo 2 luni.

Cu putin inainte de a fi gata supa noastra. Taiem prazul rondele si morcovul rondele iar cartoful il curatam si il taiem cuburi. Astăzi am pregătit o rețetă cu culori de toamnă, este vorba de supă de dovleac cu linte roșie. Se face foarte repede, in doar 20 de minute am mai mancat supa crema de linte rosie si in restaurante libaneze si pot spune sincer ca cea facuta acasa e mult mai buna! 3 linguri de ulei vegetal.

Reteta Supa Crema De Linte Cu Sfecla Rosie
Reteta Supa Crema De Linte Cu Sfecla Rosie Source from : https://www.bucataras.ro/retete/supa-crema-de-linte-cu-sfecla-rosie-71368.html
Pentru prima data am gatit linte si primul motiv pentru care am incercat asa bunatate e pentru calitatile ei: Se fierbe 20 minute la foc mic până ce lintea se înmoaie şi supa se îngroaşă devenind păstoasă. In 4 cani de apa fierbinte dizolvam un cub de supa de pui/vita. Astăzi am pregătit o rețetă cu culori de toamnă, este vorba de supă de dovleac cu linte roșie. Legumele și lintea îi dă supei un gust profund și delicios.

Se face foarte repede, in doar 20 de minute am mai mancat supa crema de linte rosie si in restaurante libaneze si pot spune sincer ca cea facuta acasa e mult mai buna!

Sper să vă placă această rețetă și să o pregătiți cu plăcere. Red lentils, sweet paprika, dried vegană și cu linte, supa clasică italiană te încălzește cu gustul intens condimentat. Supa de linte rosie by sanda botis. 300 g linte rosie 1 morcov 2 cepe 2 rosii 1 telina 1 dovlecel ulei cimbru chimen sare piper. Daca gatesti supa de linte vara, uita de conserve si foloseste pulpa de rosii proaspata.

Supă de linte roșie, un preparat perfect pentru prânz sau cină, bogat în proteine și mereu la îndemână! 3 linguri de ulei vegetal. Saptamana trecuta am primit spre testare un multicooker mod de preparare reteta supa de linte rosie cu curry. Autor elena yvette 5 noiembrie 2019. Mod de preparare supa crema de linte rosie.

Supa Crema De Linte Cu Patrunjel Flaveur
Supa Crema De Linte Cu Patrunjel Flaveur Source from : https://www.flaveur.ro/supa-crema-de-linte-cu-patrunjel/
Va reamintesc ca lintea rosie se terciuieste la fiert, deci nu fiti dezamagiti ca nu raman boabele intregi la fel ca la supa de linte verde. Reteta de supa de linte rosie se prepara foarte repede, in numai 20 minute, motiv pentru care trebuie sa avem la indemana toate ingredientele spalate si tocate. Se fierbe 20 minute la foc mic până ce lintea se înmoaie şi supa se îngroaşă devenind păstoasă. 200 gr linte rosie sano vita. Livrare de la biorganic în chişinău.

Daca gatesti supa de linte vara, uita de conserve si foloseste pulpa de rosii proaspata.

Se fierbe 20 minute la foc mic până ce lintea se înmoaie şi supa se îngroaşă devenind păstoasă. Mod de preparare supa crema de linte rosie. Turnam supa peste morcovii caliti, punem cartoful tocat cubulete in oala si lasam sa fiarba. Am tot auzit de supa crema de linte ca este foarte gustoasa si plina de vitamine insa sincer nu am avut timp sa o incerc desi imi plac foarte mult supele creme. Boiaua de ardei dulce și lintea roșie dau tonul roșu apetisant.

400g linte rosie, 1 ceapa rosie mare, 3. 3 linguri de ulei vegetal. Taiem prazul rondele si morcovul rondele iar cartoful il curatam si il taiem cuburi. 300 g linte rosie 1 morcov 2 cepe 2 rosii 1 telina 1 dovlecel ulei cimbru chimen sare piper. Sper să vă placă această rețetă și să o pregătiți cu plăcere.

Supă Cremă De Linte Roșie Ecuisine
Supă Cremă De Linte Roșie Ecuisine Source from : https://www.ecuisine.ro/supa-crema-de-linte-rosie/
1 cana de linte rosie. Mod de preparare supa crema de linte rosie. Taiem prazul rondele si morcovul rondele iar cartoful il curatam si il taiem cuburi. Red lentils, sweet paprika, dried vegană și cu linte, supa clasică italiană te încălzește cu gustul intens condimentat. Autor elena yvette 5 noiembrie 2019.

Legumele se curata, se spala si lintea spalata se adauga si ea in oala cu supa, se condimenteaza cu piper, cimbru si chimen si se acopera.

Am tot auzit de supa crema de linte ca este foarte gustoasa si plina de vitamine insa sincer nu am avut timp sa o incerc desi imi plac foarte mult supele creme. Pentru prima data am gatit linte si primul motiv pentru care am incercat asa bunatate e pentru calitatile ei: Sper să vă placă această rețetă și să o pregătiți cu plăcere. Va reamintesc ca lintea rosie se terciuieste la fiert, deci nu fiti dezamagiti ca nu raman boabele intregi la fel ca la supa de linte verde. Suporterii de alimentație sănătoasă includ adesea meniurile cu linte.

Posting Komentar untuk "Supa De Linte Rosie"