Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cabane De Vanzare Belis

Cabane De Vanzare Belis

Accesul se face pe drum complet asfaltat si in stare foarte buna iar cabana e la o retragere de 300m de la drumul judetean. Gaminvest propune spre vanzare o cabana cu teren in zona belis, cluj, romania.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 2.300 eur. Va propun spre vanzare o cabana care a functionat si ca pensiune de 3 margarete, situata in satul dealul negru la 2km de lacul belis. Case de vanzare la preturi bune, direct de la proprietar belis vrei si mai multe oferte?

Cazare Belis Pensiune In Belis Cabana Belis Lacul Belis
vizitati articolul complet aici : https://www.cazaretransilvania.ro/belis-cazare-cabana_belis-belis-hoteluri-vile-pensiuni.html
Descrierea cabanei va propun spre vanzare o cabana care a functionat si ca pensiune de 3 margarete, situata in satul dealul negru la 2km de lacul belis. Case de vanzare la preturi bune, direct de la proprietar belis vrei si mai multe oferte? Localizare, prețuri la cazare, rezervare online și număr de telefon pentru contactare directă.

Cabana de vanzare in belis, zona pensiunii meridian.

Va propunem spre vanzare casa de locuit tip cabana, intravilan, comuna belis, judetul cluj; Belis, tourism spa belis, harta turistica belis, craciun cabane belis, hostel cazari belis, parcare belis, casa de inchiriat belis, case de inchiriat belis, camping, cazare centru belis, descriere, sejur belis, motel prezentare belis,hotel 3. Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele:

Suprafata terenului este de 3100 mp cu posibilitate de extindere la 6200 mp, front 46 ml. Vila de vanzare cheia prahova. Belis, tourism spa belis, harta turistica belis, craciun cabane belis, hostel cazari belis, parcare belis, casa de inchiriat belis, case de inchiriat belis, camping, cazare centru belis, descriere, sejur belis, motel prezentare belis,hotel 3.

Cazare Smida Pensiune In Smida Lacul Belis Fantanele Pensiunea Smida Parc
vizitati articolul complet aici : https://www.cazaretransilvania.ro/smida-cazare-pensiune_smida_parc-smida-hoteluri-vile-pensiuni.html
Va propunem spre vanzare casa de locuit tip cabana, intravilan, comuna belis, judetul cluj; Cabana are toate autorizatiile pentru a functiona ca si pensiune,are curent,apa trasa in curte,canalizare in curte. Cabana trofeul muntilor belis on facebook.

Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele:

Cea mai avantajoasă ofertă începe de la 2.300 eur. Belis, tourism spa belis, harta turistica belis, craciun cabane belis, hostel cazari belis, parcare belis, casa de inchiriat belis, case de inchiriat belis, camping, cazare centru belis, descriere, sejur belis, motel prezentare belis,hotel 3. Locatie cu cod caen 5220 la cheie, incadrata la 3 margarete(este rezervata pentru craciun si revelion 2021)pret vanzare:

Ag.imobiliara ancuta vinde casa de vacanta (cabana) cu 5 camere in statiunea turistica belis. Beliş407075 beliş 0264 351 994. Descrierea cabanei va propun spre vanzare o cabana care a functionat si ca pensiune de 3 margarete, situata in satul dealul negru la 2km de lacul belis.

La Jumate De Pret Casa P M 4 Camere 175m Teren 340m Belis Licitatie In Curs De Actualizare In Belis
vizitati articolul complet aici : https://www.executari.com/licitatie-134675-casa-pm-4-camere-175m-teren-340m-belis-belis.html
Accesul se face pe drum complet asfaltat si in stare foarte buna iar cabana e la o retragere de 300m de la drumul judetean. Cumpara acum, 100% sigur prin garantia de livrare. 100 m² cabana de vanzare in belis, zona pensiunii meridian.

Locatie cu cod caen 5220 la cheie, incadrata la 3 margarete(este rezervata pentru craciun si revelion 2021)pret vanzare:

Cabana de vanzare in belis, zona pensiunii meridian. Belis, tourism spa belis, harta turistica belis, craciun cabane belis, hostel cazari belis, parcare belis, casa de inchiriat belis, case de inchiriat belis, camping, cazare centru belis, descriere, sejur belis, motel prezentare belis,hotel 3. Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele:

Posting Komentar untuk "Cabane De Vanzare Belis"