Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Ungaria Biharkeresztes

Case De Vanzare Ungaria Biharkeresztes

Proprietar casa vila drumul taberei anunt imobiliar publicat de proprietar. Vand casa in ungaria(biharkersztes) la 17km de oradea.casa este compusa din 2 camere ,bucatarie,baie,camara de alimente,garaj,cu toate utilitatile,incalzire pe gaz si cu teren aferent de 1600m2 pe doua fronturi.pret:26000 euro.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Casa de vanzare, mesteacan, jud. Relevanta oferte recente pret asc pret desc timp ramas asc timp ramas desc. Case de vanzare la orasul biharkeresztes si artand la doar 3 km de granita romana maghiara.

Ungaria Trovit
vizitati articolul complet aici : https://case.trovit.ro/ungaria
Case de vanzare la orasul biharkeresztes si artand la doar 3 km de granita romana maghiara. Casa de vanzare zona unirii, cu o suprafata utila de 130 mp, formata din doua apartamente compartimentate pe un singur nivel. 25 oferte de case de vanzare au fost gasite.

Casa necesita renovare, are toate utilitatiile si este pretabila pentru investiti:

Accesul la teren se face din drum asfaltat. 1143 case si vile de vanzare in bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si de pe internet. Sorteaza case de vanzare in arad ieftine dupa:

Vă mulțumim pentru interesul acordat! Casa de vanzare 4 camere valea adanca. Apartamente de vânzare apartamente de închiriat case de vânzare case de închiriat terenuri de vanzare ansambluri rezidenţiale.

Vand Casa Ungaria Pret Oferta Page 7
vizitati articolul complet aici : http://www.unpret.ro/oferta/vand-casa-ungaria/7/
Agent imobiliar vorbitor limba romana. Ultracentral / ady endre 2 camere sp. Centru, botanica, râșcani, poșta veche, ciocana, buiucani, telecentru) sau suburbie.

, vanzare teren pilu teren intravilan.

Vă mulțumim pentru interesul acordat! În curând unul din colegii noștri va lua legătura telefonic cu dumneavoastră. Casa ta in biharkeresztes la 12 km de oradea.

De vanzare apartament cu 1 camera, hol, baie, pod mare, terasa, la curte comuna i. Casa de vanzare, strada voinicenilor, targu mures. Gasesti rapid si usor vanzari case vile.

Romanii Vor Să Cumpere Case In Ungaria Firme 365
vizitati articolul complet aici : https://www.firme365.ro/romanii-vor-sa-cumpere-case-ungaria/
Case de vanzare biharkeresztes, ungaria. Case de vanzare la preturi bune, direct de la proprietar oradea vrei si mai multe oferte? Chiar daca nu cumperi de la el, un roman stabilt in ungaria acum 5 ani, dar care lucreaza cel putin sase luni in alta parte, acesta fiind si motivul pentru care ar vrea sa vanda, cei 15 ani pana la pensie par destul.

Casa situata in iasi , zona valea adanca (intersectia 5 drumuri) are o suprafata utila de 100 mp pe un teren de 500 mp compusa din 4 camere si dependinte.

Casa ta in biharkeresztes la 12 km de oradea. Relevanta oferte recente pret asc pret desc timp ramas asc timp ramas desc. Biharkeresztes este unul din orașele de ungaria țară.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Ungaria Biharkeresztes"