Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Teren De Vanzare Galati

Teren De Vanzare Galati

Terenuri constructii de vanzare in galati, judetul galati, pe imobiliare.ro. Accesul se face rapid din strada traian.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Preţ 200 eur galati , teren, 900 mp, piata centrala, 12 m deschidere teren construcții | intravilan | 900 m² | utilități. Distribuie anunțul adaugă la favorite. Galati teren agricol | extravilan | 20.000 m².

Teren 26 364 M De Vanzare Comuna Independenţa Galati Id 900298 Bliss Imobiliare
vizitati articolul complet aici : https://blissimobiliare.ro/teren-de-vanzare-comuna-independenta-galati-900298
Accesul se face rapid din strada traian. Ieri 21:51 4 200 m2. Preţ 15 eur teren 1350mp lac vanatori galati str stefan cel mare teren construcții | extravilan | 1.350 m².

Preţ 15 eur teren 1350mp lac vanatori galati str stefan cel mare teren construcții | extravilan | 1.350 m².

Terenuri de vânzare în județul galati. Oferta de vanzare teren intravilan, arabil, in suprafata de 889mp, cu o deschider. 5imobiliare va propune spre vanzare un teren intravilan, cu destinatia rezidentiala, situat in galati, str.

Distribuie anunțul adaugă la favorite. Conform certificatul de urbanism de informare ( 2021) , terenul este incadrat in zona locuinte individuale, avand urmatorii paramentrii: Terenuri de vânzare în județul galati.

Executare Silita Teren Intravilan Sos De Centura Galati
vizitati articolul complet aici : https://vanzari.bancatransilvania.ro/executari-silite/categorie/terenuri/produs/teren-intravilan-sos-de-centura-galati-420296/
Inapoi la cautare teren de vanzare galati (judetul) galati,galati (judetul),galati euro concept vă prezintă spre vânzare în exclusivitate un teren intravilan în suprafață totală de 10.000 mp, situat in zona tirighina cu deschidere la dn 25. Vand teren agricol situat in extravilanul municipiului galati, in supr. Agentia imobiliara familia va propune oferta de vanzare a unui teren de 2.500 metri patrati in galati, zona filesti, cu o deschidere stradala de 11,41 metri.

12 000 eur 25 000 eur.

Ieri 21:51 4 200 m2. Preţ 40.000 eur 2 ha extravilan matca jud. Profita de preturile avantajoase in galati in centru sau spre periferie

Pe teren se afla con. Teren 1000 mp extravilan, in galati langa lacul vanator. Teren constructii cu o suprafata de 27500 mp e de vanzare in imediata vecinatate a orasului galati in apropier.

Teren De Vanzare Galati August 2021
vizitati articolul complet aici : https://www.oferte360.ro/terenuri/teren-de-vanzare-galati.html
Bdo business restructuring s.p.r.l., in calitate de lichidator judiciar al debitoarei confort s.a. Galati (judet), costi 10 000 € 562 m² Accesul se face rapid din strada traian.

Conform certificatul de urbanism de informare ( 2021) , terenul este incadrat in zona locuinte individuale, avand urmatorii paramentrii:

Imediat după ce alegi intervalul de preț, localitatea sau zona pe care o preferi, tipul terenului (teren agricol sau teren pentru construcții), clasificarea acestuia și suprafața dorită de tine, ți se vor afișa la căutare exact anunțurile de vânzări de terenuri care te intereseaza pe tine. 73 de terenuri constructii de vanzare in galati, judetul galati, pe imobiliare.ro. Verifica oferta pentru terenuri de vanzare galati galati la preturi avantajoase!

Posting Komentar untuk "Teren De Vanzare Galati"